Om Os

Vi er et omsorgshjem/ bofælleskab bygget på kristne værdier. For dig som er hjemløs eller har brug for at bo hos os af andre grunde. Vi vil gerne mødes med dig eller snakke med dig telefonisk, så vi kan afstemme forventninger til hinanden inden en egentlig afgørelse om en plads hos os. Vi har ligeledes gensidig prøveperiode. Det vil sige, at du ser os an og vi ser dig an, og er vi ikke gode for hinanden, hjælper vi dig selvfølgelig videre. Der vil først ske en egentlig indskrivning hos os efter prøveperioden. 


Vi har nul tolerence i forhold til alkohol,stoffer, pillemisbrug samt hash.

Og det er vigtigt for os, at du har gjort op med det inden du vælger os, som en mulighed eller de næste skridt i dit liv.


Har du brug for en nedtrapning eller afrusning vil vi gerne gøre det i samarbejde med din læge eller eventuelle misbrugcenter. I nogle tilfælde vil vi anbefale dg at tage omkring sygehuset først, hvis vi ikke oplever at kunne tilbyde dig en forsvarlig afrusning hos os, da vi ikke har en sygeplejesjke eller læge direkte tilknyttet.Vi tror på at det er vigtigt at du er i faglige hænder, når din krop skal igennem en afrusning.


Efter endt afrusning melder det virkelige liv sig. Tilvendingen til alt det, som du måske i længere tid eller årrække har flygtet fra. Her er vi der for dig. Vi yder støtte til det ofentlige, vi bisidder dig hos lægen eller psykiatrisk afdeling, hvis du har brug for det. Måske skal du i retten eller snakke med politiet eller krinalforsorgen. Sålænge du er hos os er du ikke alene om det, vi er der for dig gennem det hele i den udstrækning, som du ønsker det.

Vi ønsker målrette at aflaste det psykisk pres, der kan være ved kontakten til samfundet og livet igen. Og i stedet forsøge at skaqbe nye psykiske erfaringer. Vi oplever efter, at en beboer har været her et stykke tid ,og har fundet noget af sig selv tilbage også begynder at få lyst til at se på sig selv og forstå sig selv. Til det er vi glade for at kunne tilbyde psykoterapi.  


Vi har daglige andagter hvor vi lades os inspirere af den kristne grundholdning og værdisæt, og taler om vigtige udviklingstrin for at forny vores indre liv, for at ændre livet til et liv uden afhægighed. Man ved i dag at afhægighed hænger sammen med tidlige skader i vores liv, i form af urtyg tilknytning til vores omsorgspersoner eller traumer. Og at det er vigtigt at opdage og reparere på, for at få et liv uden afhægighed. Vi er ikke et behandlingssted, som det man normalt forbinder med et behandlingsted. Men vi er et omsogssted. Vi forsøger at skabe den tryggebase, som du eventuelt ikke har haft. Vi giver dig muligheden for at opdage hvem du er ,og hvorledes du kan vinde dig selv tilbage igen. Vi ønsker også i den forbindelse ikke kun, at være en holdeplads for dig eller en pause. Vi ønsker ,at hvis du kun er hos os for en kort tid, at du må tage afsted fra os, klogere på dig selv og dine valg. Og glæder os til hvis du kommer forbi os senere i det liv igen.


Vi ser frem til at høre fra dig...


Kærlig hilsen 

Pia 


Tlf:

97188170


EXPLORE

Consectur adipisicing eiusmo templabore domagn aliqua venosru in exercitation aliquip conseua reprehener an voluptate  cillumugia.

fred og forsoning

Copyright @ All Rights Reserved