Metode

Tlf:

97188170

Psykoterapeutisk metode udviklet specielt til Fred og Forsoning.

Livet rummer udfordringer, som udruster til livet . Vores tidlige svigt, rystelser, traumer og vores tanke omkring det der sker i og omkring os, vil biologisk skabe vores næste skridt, helbredelser eller udfordringer.


I forhold til hvor dygtige forældre vi har haft til at få os til at føle os trygge, elsket og forstået, bliver vi udruste til at håndtere livet og dets udfordringer. Nyere forskning viser, at et trygt tilknyttert menneske, der indtager samme mængde ren herorin, som et utrygt tilknyttet, vil ikke blive, modsat det utrygt tilknyttede, afhængig.


Afhægigheds mønstre og de indespærede følelser der driver dem, er stedet hvor vores sande selvs skatte er skjult. De indespærrede følelser får os til at flygte, som var de en, som løber efter os. Ved at mærke og anerkende dem, vil vi blive bevidst om vores emotionelle tilstande og være i stand til at vælge til og fra . Og i stedet for at gentage den fængslet energi gå imod nye energier i vores liv.


Vores metode tager udgangs punkt i relations arbejde. Metoden er opbygget udfra iagtagelser og fælles strategier for hver enkelt . Med det formål at skabe et trygt selvudviklende miljø. Metoden indeholder  analysere sårbarheds rate samt belastning, risiko samt beskyttende faktorer, som vi som fagligt team bevidst med metodens værktøjer behandler. Selv reflektion og supervision er indlagt i metoden for os som behandlere som er relations statister og det hele virker som                                                                                                                                                               
fred og forsoning

Copyright @ All Rights Reserved